تور بلغارستان  ویزا،بلیط رفت و برگشت ماهان ،7 شب اقامت با صبحانه ،راهنمای فارسی زبان ، ترانسفر فرودگاهی ، بیمه حوادث مسافرتی ، گشت شهری، سیمکارت

تور بلغارستان - تور وارنا  - سرزمین ماسه های طلایی ( گلدن سندز )

                                                       


نام هتلدرجهسرویسدوتختهیک تختهکودک با تختکودک بدون تختهر وعده غذا
BONITA*3BB/HB2.270.0002.480.0001.520.0001.350.00030.000
PALM BEACH*4BB/HB/ALL2.540.0003.000.0001.550.0001.375.00030.000
LUNA*4BB/HB2.480.0002.990.0001.580.0001.415.00020.000
HELIOS*4BB/HB/ALL2.540.0002.850.0001.600.0001.465.00020.000
LILIA*4BB/HB/ALL2.600.0003.020.0001.680.0001.535.00030.000
DOUBLE TREE BY HILTOM*4BB/HB/ALL2.700.0003.340.0001.700.0001.565.00050.000
ELENA*4HB/UALL2.900.0003.850.0001.730.0001.600.00040.000
ROYAL*4ALL2.870.0003.430.0001.800.0001.620.000-
HAVANA*4ALL2.880.0003.460.0001.820.0001.650.000-
ADMIRAL*5BB/HB2.960.0003.660.0001.870.0001.700.00035.000
ATLAS*4UALL2.930.0003.370.0001.900.0001.720.000-
PARK HOTEL GOLDEN BEACH*4ALL2.990.0003.580.0001.940.0001.760.00020.000
MIMOZA*4ALL3.100.0003.370.0001.970.0001.780.000-
ASTERA*4UALL3.380.0004.330.0002.020.0001.820.000-
AZALIA*4ALL3.430.0004.600.0002.060.0001.870.000-
MARINA GRAND BEACH*5ALL3.500.0004.170.0002.100.0001.920.000-
MELIA GRAND HERMITAGE*5BB3.000.0003.920.0002.160.0001.960.000-
MELIA GRAND HERMITAGE*5ALL3.700.0004.630.0002.860.0002.680.000-
MELIA GRAND HERMITAGE LEVEL*5BB3.860.0006.030.0002.200.0002.020.000-
MELIA GRAND HERMITAGE LEVEL*5ALL4.570.0006.740.0002.900.0002.720.000-

نکات مهم: شروع پروازها از 4 تیر ماه و قیمت ها به تومان می باشد.

مدارک لازم :

اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار کامل ، یم قطعه عکس تمام رخ ، رنگی سزمینه سفید 4*3

تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح

کپی تمامی صفحات شناسنامه روی برگ A4  جداگانه

کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویزا روی برگه A4

گواهی بانکی به مدت 3 ماه

در صورت ریجکت شدن کلیه مدارک مبنی بر علت رد شدن ویزای جهت اخذ ویزای بلغارستان

گواهی اشتغال به کار ، جواز کسب ، پروانه مطب با اساسنامه شرکت با ترجمه

چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر

نکات مهم :

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا 10 روز کاری می باشد.

علاوه بر هزینه بیمه ی مسافرتی محاسبه شده در پکیج برای تمامی مسافرین ، 60.000 تومان مازاد برای بیمه افراد 55 سال به بالا اخذ می گردد.

نرخ کودک زیر 2 سال 500.000 تومان می باشد.

در صورت درخواست بلیط بیزنس کلاس مبلغ 1.000.000 تومان به مبلغ تور اضافه می گردد.